Alan Walker

Walkerverse The Tour

Alan Walker

ALAN WALKER PÅ TURNÉ - ETT STOPP I SVERIGE I HÖST 

Den 5 oktober kommer Alan Walker till Annexet i Stockholm. 
Alan Walker behöver ingen närmare presentation. Sedan debutsingeln “Faded” från 2015 med över 1,5 miljarder(!) streams på Spotify till senaste skivan “World Of Walker” har han en konstant växande fanskara över hela världen och anses en av de största inom elektronisk musik. I lördags uppträdde norsk-brittiska DJn på Summerburst och i höst åker han på turnén “Walkerverse The Tour”. 

I lördags var stämningen på Ullevi ett faktum när Alan Walker, en av headliners på Summerburst, ställde sig på scen vid DJ-bordet. Publikhavet sträckte sig långt och när han rev av alla sina stora hits en efter en var det ingen som inte anslöt till dansen och allsången inne på arenan. Summerburst-publiken fick sig en överraskning när Benjamin Ingrosso klev upp på scen och gästade Alan Walker med deras gemensamma låt “Man On The Moon” från senaste albumet.

Utöver succésamarbetet med Benjamin Ingrosso på “World Of Walker” så hittar vi även namn som Hans Zimmer, Sabrina Carpenter, Winona Oak och Ava Max på albumet. Alan Walker har över tid även samarbetat med bland annat Bruno Mars, Coldplay, Avicii, Miley Cyrus, Sia, Steve Aoki, A$AP Rocky, Kygo, Imanbek och många fler.

Efter hans uppträdande på helgens festival är vi många som ser fram emot att få se honom live igen. Boka in den 5 oktober i kalendern för då kommer Alan Walker till Annexet i Stockholm!

Datum & tider

  • Onsdag
    5 oktober 2022

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans