Arch Enemy + Behemoth

The European Siege

Arch Enemy + Behemoth

Arch Enemy och Behemoth ger sig ut på en gemensam turné med inga mindre än Carcass och Unto Others som special guests. Den 4 november 2022 ser vi denna stenhårda uppställning i Annexet!

Nytt datum
Konserten har flyttats till den 4 november. Redan köpt biljett gäller för det nya datumet och du som biljettköpare behöver inte göra någonting. 

Kuriosa 

Svenska Arch Enemy är ett av de allra mest respekterade banden inom hård metal och de når hela tiden nya framgångar. Med plattor som Wages Of Sin och War Eternal har de för alltid skrivit in sig i historien. Häromdagen meddelades att gitarristen och grundaren Michael Amott tilldelas Halmstad kommuns hedersbevisning. Med sångerskan Alissa White-Gluz i spetsen är de ett liveband utöver det vanliga. 

Polska Behemoth har med sin black metal ständigt utökat sin fanskara och vi har flera gånger tidigare sett dem i Sverige, bland annat headlineade Gefle Metal Festival 2018. Nyligen hade filmen ”Adam The Apostate – Nergal The Heretic” premiär där man får en inblick i Behemoth-grundaren Nergals liv. 

Engelska Carcass debuterade redan 1988 och var ett av 90-talets viktigast band inom extrem metal. Inom kort kan vi se fram emot deras nya fullängdsalbum som fått titeln Torn Arteries.

Amerikanska Unto Others var fram till nyligen kända som Idle Hands. Inom kort släpps första plattan under det nya namnet där vi får ta del av deras starka goth-metal.

Bättre paket än så här kommer sällan till våra breddgrader, detta är en helkväll som inget fan av metal kommer att vilja missa.

Datum & tider

  • Fredag
    4 november 2022

    • 18:15

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans