Babymetal

UK & EU TOUR 2023

Musik/Show
Babymetal

ALBUMAKTUELLA BABYMETAL TILL SVERIGE I HÖST!

Japanska BABYMETAL är högaktuella med nysläppta albumet THE OTHER ONE med låtar som Monochrome och Divine Attack - Shingeki -, som på mindre än en månad samlat på sig över 9 miljoner streams. Senast de var här sålde konserten slut snabbt och den 15 november återvänder äntligen BABYMETAL för en konsert på Annexet i Stockholm som en del av deras världsturné.

Biljetter släpps på fredag den 21 april klockan 10:00

Kuriosa

I april 2016 blev BABYMETAL de första japanska artisterna någonsin att spela på prestigefyllda Wembley Arena i Storbritannien. Tre år senare uppträdde de på en av världens största musikfestivaler, Glastonbury Festival, där deras framträdande skapade stora rubriker runtom i världen. Senare samma år startade BABYMETAL sin METAL GALAXY världsturné och kort därefter headlineade gruppen sin första amerikanska arenashow, samtidigt som de hade en världsomspännande release av deras tredje album METAL GALAXY. Albumet rankades nummer 13 på US Billboard Top 200 och blev det första albumet av en asiatisk artist att nå en förstaplacering på Top Rock Albums Charts.

Med ett färskt album ute är gruppen nu aktuella som special guest på Sabatons Europaturné för att sedan ge sig ut på deras egen världsturné – missa inte BABYMETAL på Annexet i Stockholm den 15 november!

Datum & tider

  • Onsdag
    15 november 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen