Matt Corby

Everything's Fine

Musik/show
Matt Corby

MATT CORBY TILL SVERIGE I HÖST

För bara några veckor sedan spelade Matt Corby inför ett utsålt Nalen och nu står det klart att han återvänder till Sverige redan i höst! Missa inte när sensationen Matt Corby intar Annexet den 27 september 2023.

Biljetter släpps på måndag den 20 februari klockan 10:00 

I slutet av januari stod Matt Corby på scen inför ett fullsatt Nalen i Stockholm och för de lyckliga som fick tag i biljett blev det en intim och oförglömlig kväll. På grund av hög efterfrågan kommer han nu tillbaka en gång till i år, den här gången till Annexet i Stockholm.

Med två hyllade album i bagaget, “Telluric” från 2016 och “Rainbow Valley” från 2018, och flera kritikerrosade singlar är han nu högaktuell med senaste singlarna “Problems” och “Reelin’”. Hans karriär startade redan som 16-åring och han har sedan dess blivit känd för att lyckas fängsla en hel publik med sina mjuka och samtidigt gripande liveframträdanden.

Missa inte Matt Corby på Annexet den 27 september 2023!

Datum & tider

  • Onsdag
    27 september 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans