Megadeth

Europe 2023

Musik/show
Megadeth

Ikoner, legendarer, pionjärer. Megadeth tar över Annexet den 31 juli - och med sig som support har de Soilwork. Värm upp öronen och nacken, för här kommer en helkväll fylld med grym musik och headbanging!

Kuriosa

Det är nu över 30 år sedan Dave Mustaine grundade Megadeth – bandet som var med och skapade det banbrytande soundet vi i dag kallar thrash metal. Redan från början var det klart att Megadeth stod ut på den tunga musikscenen och visade sin musikaliska grymhet med låtar som ”Killing Is My Business… And Business Is Good!” (1985) och ”Seminal Peace Sells… But Who’s Buying?” (1986). Sedan dess har Megadeth inspirerat generationer av nya metalband, samtidigt som de själva ständigt rört sig framåt. 

Trots att bandet genomgått flera konstellationsbyten sedan debuten på 80-talet, fortsätter Megadeth än idag att rocka världen med ny musik och turnéer. Idag består de av David Ellefson - bas, Kiko Louriero - gitarr, Dirk Verbeuren - trummor och orginal medlemmen Dave Mustaine på sång och gitarr. Se fram emot kraftfulla gitarriff, tekniska solon, intensivt trumspel och upplev ett av metal-världens mest respekterade och inflytelerika band.

Kvällen inleds av Soilwork. Därmed blir det ett kärt återseende i Annexet, då Megadeths nuvarande trummis Dirk Verbeuren tidigare var med i Soilwork. Förra året släppte Soilwork fullträffen ”Övergivenheten”, som av GAFFA hyllades som bandets bästa album på många år.

Datum & tider

  • Måndag
    31 juli 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige