Shinedown + Zero 9:36

Planet Zero World Tour

Shinedown + Zero 9:36

ALBUMAKTUELLA SHINEDOWN TILL SVERIGE I VINTER

De har tidigare spelat för fulla hus här i Sverige och den 7 december återvänder Shinedown för en efterlängtad spelning på Annexet i Stockholm! 

Support: Zero 9:36

Kuriosa 

Multiplatinum-säljande Shinedown släppte tidigare i år singlarna “Planet Zero” och “Daylight” från det kommande albumet “Planet Zero” som släpps den 1 juli. Albumet blir deras sjunde och uppföljaren till hyllade och omtalade “ATTENTION ATTENTION”. I samband med nya albumet åker Shinedown ut på världsturnén “Planet Zero World Tour”.

På kommande albumet “Planet Zero”, riktar Shinedown en skarp men optimistisk blick mot sprickorna i ett samhälle som genomgått många utmaningar under de senaste åren tillsammans med ett budskap om hopp, uthållighet och medkänsla. Med sikte på de samhälleliga krafterna som håller oss splittrade i en tid då vi behöver komma samman. “Planet Zero” är producerat av Shinedowns Eric Bass och är en påminnelse att om vi stänger av varandra riskerar vi att förlora empati, respekt och vår förmåga att kommunicera och förena på ett sätt som faktiskt leder till framsteg och förståelse.

Shinedown anses ett av de mest vitala och framåtblickande kraftpaketen inom musik och är inte rädda för att tänja på gränser. De har över 6,5 miljarder streams, 18 stycken #1 rockhits, platina- eller guldcertifiering för varje album och 10 miljoner sålda album över hela världen. Bandet består av sångaren Brent Smith, Zach Myers på gitarr, Eric Bass på bas/produktion och Barry Kerch på trummor.

Shinedown är topplacerade på Billboards Greatest Of All Time Mainstream Rock Artists Chart, efter att ha haft flest förstaplaceringar under de 40 år som listan existerat. Deras senaste album “ATTENTION ATTENTION” hamnade topp 5 på Billboard 200 och nådde en första placering på Billboards Alternative, Top Rock och Hard Rock Albums listor.

Vi ser fram emot att välkomna Shinedown till Annexet i Stockholm den 7 december!

Datum & tider

  • Onsdag
    7 december 2022

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans