Superior Challenge 26

Norra Europas största MMA-gala

Sport
Superior Challenge 26

Världens tuffaste sport, MMA, måste upplevas live! Missa inte en oförglömlig upplevelse och MMA i världsklass i samband med norra Europas främsta MMA-gala, Superior Challenge.

Sverige, Nordens och några av världens främsta fighters kommer att samlas i arenan den 4 november för att bjuda publiken på adrenalinfylld sportunderhållning. Var med och heja fram våra svenska och nordiska MMA-stjärnor när de tar sig an motståndare från hela världen i världens största MMA-bur.

Superior Challenge bjuder på en unik upplevelse med magisk atmosfär i arenan i kombination med spänningsladdade matcher. MMA är en av världens äldsta sporter med anor som sträcker sig tillbaka till Olympiska spelen 500 år ca f.Kr. Den moderna versionen av sporten är den mest komplexa kampformen och jämförs ofta med schack i fysisk form. MMA är en kombination av flera kampsporter och utövarna måste behärska alla discipliner vilket gör det till en otroligt svår sport att bemästra. Det är något väldigt speciellt med att ta del av komplexiteten i sporten och strategin som atleterna utövar från nära håll. Släpp inte blicken från matchen för vad som helst kan hända när som helst. Det är några av anledningarna till att MMA är en av världens populäraste sporter idag.

Superior Challenge har byggt MMA i Sverige från start och varit ett trappsteg för 90% av alla Nordiska MMA-fighters som tävlar och har tävlat i UFC och Bellator. Den svenska MMA-galan är en av Europas äldsta MMA-organisationer med start 2008 och har slagit både tittarrekord i TV och publikrekord i arenor.

Säkra dina biljetter eller VIP-bord redan idag och var med när vi skriver MMA-historia!

Rekommenderad åldersgräns är 18 år p.g.a. alkoholförsäljning i arenan men minderåriga är välkomna i målsmans sällskap.

Datum & tider

  • Lördag
    4 november 2023

    • 19:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen