Superior Challenge 24

Norra Europas största MMA-gala

Superior Challenge 24

Norra Europas största MMA-gala Superior Challenge arrangerar sitt 24:e evenemang på Annexet. Kvällen kommer att bjuda på Nordens MMA-elit som tar sig an internationella fighters i världens största MMA-bur.

Nytt datum
Evenemanget har flyttats fram till den 11 juni. Redan köpta biljetter gäller för det nya datumet och du som biljettköpare behöver inte göra någonting. Om du inte har möjlighet att gå på det nya datumet, vänligen kontakta AXS. Återköp behöver göras senast den 5 mars.

Kuriosa 

Superior Challenge har arrangerat galor sedan 2008 och är en av Europas äldsta MMA-organisationer. Galan har nordiskt besöks- och tittar-rekord och är internationellt igenkänd som en av världens främsta evenemang inom sporten. Sedan start har galan varit plattformen för majoriteten av alla svenska och nordiska MMA-fighters och är därmed den största exportören av internationella MMA-fighters i Europa.

Första matchen som presenterats är en titelmatch i weltervikt mellan organisationens regerande mästare, Håkon ”Death” Foss från Norge och utmanaren och det svenska framtidshoppet Robin ”Pretty Boy” Roos. Besök organisationens hemsida superiorchallenge.com för komplett matchkort samt info.

Datum & tider

  • Lördag
    11 juni 2022

    • 19:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans