The Gaslight Anthem

Musik/Show
The Gaslight Anthem

New Jersey-kvartetten The Gaslight Anthem intar Annexet för en spelning den 6 mars 2024.

Kuriosa

The Gaslight Anthems kommande album, ”History Books”, blir deras första på nio år och består av tio gripande låtar som utforskar allt från mänsklighetens sårbarhet till psykisk ohälsa och de mer skakiga aspekterna av mänskliga relationer. I likhet med deras banbrytande andra album ”The ’59 Sound”, uppnår deras sjätte album den otroliga bedriften att beröra varenda rå nerv samtidigt som det inspirerar till vild och triumferande allsång. Titelspåret gästas av ingen mindre än Bruce Springsteen.

The Gaslight Anthem består av Brian Fallon, Alex Rosamilia, Alex Levine och Benny Horowitz. De har släppt flera kritikerrosade album, inklusive ”The ’59 Sound”, ”American Slang” och ”Handwritten”. Med sin unika fusion av punk och soul har bandet skapat en lojal och hängiven fanskara världen över.

Datum & tider

  • Onsdag
    6 mars 2024

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen