The Kooks

Inside In/ Inside Out

The Kooks

Kvartetten från Brighton, The Kooks, kommer till Annexet för att hylla den ikoniska debutskivan Inside In/ Inside Out och inte minst alla lyssnare som hållit den levande genom åren. 

Nytt datum
Konserten flyttas till den 10 februari 2023. Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet så håll kvar i din biljett! Kontakta biljettleverantören AXS vid eventuella biljettfrågor.

Kuriosa 

I år var det hela 15 år sedan The Kooks släppte sin ikoniska debutskiva ’Inside In/ Inside Out’. Med sin perfekta hybrid av 60-tal, 90-talets britpop och det då färska milleniets nya våg av indie tog The Kooks inte bara Storbritannien utan hela världen med storm. Skivans stora refränger, ungdomliga intensitet och tidlösa kvalité har gjort att den inte bara har stannat kvar hos gamla fans utan också fortsatt vinna nya lyssnare. Låtar som ’Naive’, ’She Moves In Her Own Way’, ’Seaside’ och ‘Ooh La’ är inskrivna i DNA:t hos miljontals indierockare och ’Inside In/ Inside Out’ är cementerad bland de moderna rockklassikerna.

För att hylla skivan och inte minst alla de lyssnare som hållit den levande genom åren har nu The Kooks bestämt sig för att åka på en stor turné där de spelar skivan i sin helhet – plus en hel del andra favoriter. Bandet har dock inte legat på latsidan sedan debuten utan fortsatt släppt angelägen musik, senast på albumet ’Let’s Go Sunshine’ från 2018. Men den här dagen handlar det om ’Inside In/Inside Out’ och hur vi tillsammans får njuta av den på Annexet den 10 februari 2023.

Datum & tider

  • Fredag
    10 februari 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans