Gavin DeGraw

Musik/Show
Gavin DeGraw

Gavin DeGraw tillbaka i Sverige i höst!

Gavin DeGraw imponerade med sitt fantastiska framträdande på Gröna Lund förra sommaren, och nu återvänder multiplatina-sångaren och låtskrivaren Gavin DeGraw till Sverige – den här gången för en konsert på Annexet den 9 november.

Biljettsläpp fredag 9 februari klockan 10:00

Kuriosa

Gavin DeGraw, den genrebrytande sångaren och låtskrivaren, är känd för sin unika fusion av pop,country, rock och soul, vilket har skapat en stadig fanskara världen över. Han slog igenom 2003 med sitt debutalbum "Chariot", inklusive Billboard Topp 10-hiten "I Don't Want to Be", som även användes som signaturmelodi för TV-serien One Tree Hill. Med flera platinaalbum och en uttrycksfull röst har DeGraw fortsatt att leverera hits som "In Love with a Girl" och "Not Over You". Jämförelser har dragits till artister som John Mayer. Hans senaste verk inkluderar albumen "Something Worth Saving" (2016) och "Face the River" (2022), vilket bekräftar hans position som en av världens mest älskade artister.

Konserten arrangeras av Live Nation

Datum & tider

  • Lördag
    9 november 2024

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen