Gavin DeGraw
Datum
9 november 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

Live Nation

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Gavin DeGraw tillbaka i Sverige i höst!

Gavin DeGraw imponerade med sitt fantastiska framträdande på Gröna Lund förra sommaren, och nu återvänder multiplatina-sångaren och låtskrivaren Gavin DeGraw till Sverige – den här gången för en konsert på Annexet den 9 november.

Biljettsläpp fredag 9 februari klockan 10:00

Kuriosa

Gavin DeGraw, den genrebrytande sångaren och låtskrivaren, är känd för sin unika fusion av pop,country, rock och soul, vilket har skapat en stadig fanskara världen över. Han slog igenom 2003 med sitt debutalbum "Chariot", inklusive Billboard Topp 10-hiten "I Don't Want to Be", som även användes som signaturmelodi för TV-serien One Tree Hill. Med flera platinaalbum och en uttrycksfull röst har DeGraw fortsatt att leverera hits som "In Love with a Girl" och "Not Over You". Jämförelser har dragits till artister som John Mayer. Hans senaste verk inkluderar albumen "Something Worth Saving" (2016) och "Face the River" (2022), vilket bekräftar hans position som en av världens mest älskade artister.

Konserten arrangeras av Live Nation

Datum & tider

  • Lördag9 november 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
9 november 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

Live Nation

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Polismyndigheten har infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid större evenemang. 

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Mer exakta hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga.

Hitta hit

Annexet ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

 

Ät & drick

Hur många kiosker och barer som har öppet varierar beroende på evenemangets karaktär. Specifikt utbud och öppettider presenteras här närmare evenemanget, men enklare mat i streetfood-tappning finns alltid.
Se generellt mat- och dryckesutbud

Det praktiska

Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan.

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
550 SEK
+ serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.