Superior Challenge 27

Norra Europas största MMA-gala

Sport
Superior Challenge 27

Världens tuffaste sport, MMA, måste upplevas live! Missa inte denna oförglömliga upplevelse när K-1-stjärnan Rickard "Pretty Boy" Nordstrand och UFC-veteranen Papy "Makambo" Abedi möts i kvällens huvudmatch.

Biljetter släpps den 2 januari kl 10.00

Kuriosa

Norra Europas främsta MMA-gala, Superior Challenge, bjuder på adrenalinfylld sportunderhållning och MMA i världsklass med Sveriges, Nordens och några av världens främsta fighters. Var med och heja fram våra MMA-stjärnor när de tar sig an internationella stjärnor i världens största MMA-bur. Superior Challenge bjuder på en unik upplevelse med magisk atmosfär i kombination med spänningsladdade matcher. Släpp inte blicken från matchen för vad som helst kan hända när som helst vilket är en av anledningarna till att MMA är en av världens populäraste sporter idag.

Superior Challenge har byggt MMA i Sverige från start och varit en katalysator för 50+ atleter till världens största MMA-organisationer, UFC, Bellator och PFL. Som en av Europas äldsta och mest välrespekterade MMA-organisationer med start 2008 har Superior Challenge slagit både tittarrekord i TV och publikrekord i arenor.

Rekommenderad åldersgräns är 18 år p.g.a. alkoholförsäljning i arenan men minderåriga är välkomna i målsmans sällskap.

Datum & tider

  • Lördag
    16 mars 2024

    • 19:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

  • Välj bland olika biljettkategorier

    339-4990 SEK

    + serviceavgiftKöp biljetter

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen