Superior Challenge 27
Datum
30 november 2024

Åldersgräns18 år, minderåriga är välkomna i målsmans sällskap

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Superior Challenge 27 flyttas fram till den 30 november!

Till biljettköpare
Det är med sorg vi måste meddela att Superior Challenge 27 kommer flyttas fram till den 30 november 2024 på Annexet. Om du redan köpt biljetter och väljer att behålla dem kommer vi att bjuda dig på en goodiebag vid ankomst till arenan. Detta kommer att ske automatiskt och du behöver inte göra någonting. Din nuvarande biljett kommer vara giltig den 30 november.

Om du inte har möjlighet att närvara den 30 november kan du lösa in dina biljetter och få återbetalning. För återbetalning vänligen kontakta AXS support.

Den 30 november kommer Superior Challenge att bjuda på högkvalitativ, actionladdad, adrenalinfull, MMA-underhållning i världsklass. Missa inte denna oförglömliga upplevelse!

Kuriosa

Världens tuffaste sport, MMA, måste upplevas live! Missa inte denna oförglömliga upplevelse när K-1-stjärnan Rickard "Pretty Boy" Nordstrand och UFC-veteranen Papy "Makambo" Abedi möts i kvällens huvudmatch.

Norra Europas främsta MMA-gala, Superior Challenge, bjuder på adrenalinfylld sportunderhållning och MMA i världsklass med Sveriges, Nordens och några av världens främsta fighters. Var med och heja fram våra MMA-stjärnor när de tar sig an internationella stjärnor i världens största MMA-bur. Superior Challenge bjuder på en unik upplevelse med magisk atmosfär i kombination med spänningsladdade matcher. Släpp inte blicken från matchen för vad som helst kan hända när som helst vilket är en av anledningarna till att MMA är en av världens populäraste sporter idag.

Superior Challenge har byggt MMA i Sverige från start och varit en katalysator för 50+ atleter till världens största MMA-organisationer, UFC, Bellator och PFL. Som en av Europas äldsta och mest välrespekterade MMA-organisationer med start 2008 har Superior Challenge slagit både tittarrekord i TV och publikrekord i arenor.

Rekommenderad åldersgräns är 18 år p.g.a. alkoholförsäljning i arenan men minderåriga är välkomna i målsmans sällskap.

 

Datum & tider

  • Lördag30 november 2024
    19:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
30 november 2024

Åldersgräns18 år, minderåriga är välkomna i målsmans sällskap

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Polismyndigheten har infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid större evenemang. 

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Insläpp kl 17:00
Evenemanget startar kl 19:00
Slut ca kl 23:00

Hitta hit

Annexet ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

Ät & drick

Hur många kiosker och barer som har öppet varierar beroende på evenemangets karaktär. Specifikt utbud och öppettider presenteras här närmare evenemanget, men enklare mat i streetfood-tappning finns alltid.
Se generellt mat- och dryckesutbud

Det praktiska

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré – kom i god tid till arenan. Väskor, paraplyer, flaskor, systemkameror och mat & dryck får inte tas med in.

Dina biljetter

Har du valt app-biljetter (Mobile ID-biljetter) så måste du ladda ner Stockholm Live-appen eller uppdatera appen om du har den äldre versionen, för att hämta dina biljetter. Du kan göra detta via App Store eller Google Play. För mer information om appen, klicka här.

AXS Official Resale

Har du fått ändrade planer? Nu kan du enkelt och säkert sälja dina app-biljetter (Mobile ID-biljetter) i Stockholm Live-appen via AXS Official Resale. Du loggar bara in i appen, väljer den biljett du vill sälja och sedan sköter vi resten.

Läs mer om hur AXS Official Resale fungerar i vår FAQ.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Välj bland olika biljettkategorier
339 -4990 SEK
+ serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.