Tate McRae

THINK LATER TOUR

Musik/Show
Tate McRae

Den 2 maj återvänder Tate McRae till Sverige för en efterlängtad spelning på Annexet! Med sig som support har hon charlieonnafriday.

Biljetter släpps på fredag 10 november klockan 10:00

Kuriosa

Om bara några veckor släpper multiplatinasångerskan och låtskrivaren Tate McRae sitt andra album ”THINK LATER” och nästa år åker hon ut på världsturné! THINK LATER, uppföljaren till debutalbumet ”i used to think i could fly”, innehåller senaste superhiten ”greedy” och är ännu ett bevis på Tates gränslösa sångtalang och utveckling som låtskrivare. Albumet utforskar de alltför relaterbara känslorna av att bli kär och att omfamna de råa känslor som uppstår när du följer din intuition och ditt hjärta.

Nästa år ger sig Tate ut på sin första världsturné THINK LATER som består av 53 datum i Europa, Nordamerika, Australien och Nya Zeeland. Under turnén kommer hon att spela på de största och mest ikoniska spelställena hittills i sin karriär, inklusive hennes första egna konsert på Madison Square Garden.

Datum & tider

  • Torsdag
    2 maj 2024

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen