Akon
Datum
26 maj - 10 maj 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

Live Nation

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Akon ger sig ut på turné – intar Annexet i Stockholm den 10 maj!

Akon, den internationellt hyllade artisten och producenten ger sig ut på sin efterlängtade turné "THE SUPERFAN TOUR UK & EUROPE 2024". Med en imponerande karriär och en rad framgångsrika hits under sitt bälte, kommer nu Akon äntligen tillbaka till Sverige för ett stopp i Stockholm den fredag den 10 maj på Annexet. Detta vill du inte missa!

Biljettsläpp fredag 9 februari 10:00 

Kuriosa

AKON är en prisbelönt senegalesisk-amerikansk artist, sångare, producent, entreprenör, och skådespelare. Akon blev internationellt känd i början av 2000-talet med hits som "Locked Up" och "Lonely" från hans debutalbum "Trouble". AKON är grundare av tre stora skivbolag - Konlive, Konvict Kulture och KONVICT Music - som har som varit startskottet för globala artister som T-Pain, Lady Gaga och Kardinal Offishall. Under över två decennier har han sålt över 35 miljoner album världen över, fått fem Grammy-nomineringar, släppt 45 Billboard Hot 100-låtar och medverkat i över 300 låtar för ikoner som Michael Jackson, David Guetta, Gwen Stefani, Lil' Wayne och Eminem.

Hans många utmärkelser inkluderar en American Music Award för "Favorite R&B Male Artist;" tre World Music Awards för "Best Selling African Artist," "Best Selling Internet Artist" och "Best Selling R&B Male Artist;" en Billboard Music Award för "Artist of the Year;" och en plats i Guinness rekordbok som den mest sålda artisten för ringsignaler. Han är den första soloartisten i historien att nå de två översta platserna på Billboard Hot 100.

Konserten arrangeras av Live Nation

Datum & tider

  • Fredag10 maj 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
26 maj - 10 maj 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

Live Nation

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Polismyndigheten har infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid större evenemang. Undantag kan endast beviljas av medicinska skäl mot uppvisande av läkarintyg.

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Du som har entré 3 eller 4 på din biljett ska i stället använda entré 2.

17:30 Entré 2 öppnar - Kom och ladda upp tillsammans med andra fans på baren Legends

18:30 Annexet öppnar dörrarna

19:30 DJ Nektunz startar kvällen innan det är dags för Akon att inta scenen

22:15 ca Konserten slutar

Hitta hit

Annexet ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

Ät & drick

Häng med andra fans med något gott i glaset eller en bit mat på vår sköna bar Legends vid entré 2! Här finns även en kiosk för lättare mat och dryck. Serveringarna är öppna från 17:30. Väl inne i Annexet så finns en bar på markplan och en bar på balkongen (18-års gräns), som är öppna från 18:30 och till dess att konserten avslutas.

Det praktiska

Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan. Det kommer att finnas en garderob för ytterkläder (inga väskor) vid entré 2 till en kostnad av 50kr/jacka.

Eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid.

Dina biljetter

Har du valt app-biljetter (Mobile ID-biljetter) via AXS så måste du ladda ner Stockholm Live-appen eller uppdatera appen om du har den äldre versionen, för att hämta dina biljetter. Du kan göra detta via App Store eller Google Play.
Du har även möjlighet att hämta dina biljetter från Ticketmaster till Stockholm Live-appen. Läs mer om hur du gör här.

För frågor om dina biljetter från AXS - kontakta AXS support.
För frågor om dina biljetter från Ticketmaster - kontakta Ticketmasters support.
För frågor om appen - besök vår FAQ eller mejla app@stockholmlive.com.

AXS Official Resale

Har du fått ändrade planer? Nu kan du enkelt och säkert sälja dina app-biljetter (Mobile ID-biljetter) i Stockholm Live-appen via AXS Official Resale. Du loggar bara in i appen, väljer den biljett du vill sälja och sedan sköter vi resten. Gäller endast biljetter köpta från AXS.

Läs mer om hur AXS Official Resale fungerar i vår FAQ.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
730 SEK
+ serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.