Tillgänglighet

Rullstolsplatser

Till de flesta evenemang hos oss kan du själv boka din rullstolsplats via vår hemsida och Stockholm Live-appen. För övriga evenemang, kontakta vår biljettleverantör AXS så hjälper de dig.

Antal platser och exakta placeringar varierar beroende på evenemang och dess utformning. Varje rörelsehindrad rullstolsburen gäst är välkommen att ta med en ledsagare utan extra kostnad på sin biljett.

tillganglighet_rullstol

Rörelsehindrad utan rullstol

Annexet ligger på gatuplan vilket gör det lätt att ta sig runt – det finns inte trappor och olika läktarplan på samma sätt som i Stockholm Lives större arenor.

Till vissa evenemang säljs biljetter till platser uppe på Annexets balkong och till den är vissa trappor oundvikliga.

tillganglighet_stolar

Färdtjänst

Lämplig av- och påstigning för färdtjänst kan variera beroende på om det är fler evenemang i området samma dag som innebär eventuella avspärrningar etc. Våra trafikvärdar är alltid på plats och kan hänvisa dig rätt.

Det finns en hiss vid Quality Hotel Globe som tar dig upp till arenatorget och därifrån tar du dig obehindrat till din entré.

Bokar du färdtjänst för hemfärd rekommenderar vi dig att ha ca en halvtimme till godo på din bokning eftersom exakt sluttid för konserter eller andra evenemang sällan kan anges på förhand.

Tillganglighet_Fardtjanst

Rörelsehindrad med egen bil

Parkeringsplatser för personer med nedsatt rörelseförmåga finns i Globen Shopping och i Arenagaraget under Tele2 Arena, men tänk på att dessa snabbt kan fyllas upp när det är mycket folk under evenemangsdagar, samt innebär en kort promenad till arenan.

med_egen_bil

Ledar- eller assistanshundar

Ledar- eller assistanshundar är tillåtna att ta med till tillgänglighetsplatserna som finns i respektive arena. För att boka en sådan plats, kontakta info@stockholmlive.com

assistanshund2