Masego

WHERE WE GOIN? Tour

Music/show
Masego

Nu har det blivit dags för multibegåvningen Masego att spela i Stockholm! Den 26 januari ser vi honom på Annexet.

Biljetter släpps fredag 13 oktober kl 10:00 

Kuriosa

Det stod klart redan från början att Masego hade en singulär vision och mer än tillräckligt av talang för att förverkliga den. Med sin säregna mix av jazz, trap, electronica och den sensuella varianten av R&B som kommit att kallas Quiet Storm gjorde den amerikansk-Jamaicanska sångaren och saxofonisten ett omedelbart avtryck med sitt debutalbum ’Lady Lady’ 2018. Konceptet med traphousejazz var lika oemotståndligt som intresseväckande och visade sig fungera som den perfekta fonden till Masegos romantiska kärleksfantasier.

Men om debuten och uppföljaren ’Studying Abroad: Extended Stay’ från 2020 var fantastiska, så krävs det ännu starkare adjektiv för att beskriva det självbetitlade albumet som släpptes tidigare i år. Denna gång har Masego skalat bort alla samarbeten och gästspel och står själv ensam i rampljuset. Skivan är modig, kompromisslös, dynamisk och Masego visar att han saknar rivaler när det kommer till att väva ett sömlöst lapptäcke av olika genrer.

Dates & times

  • Friday
    January 26, 2024

    • 7:30 PM

Before the visit

Before the visit

Read more

Tickets

We are fans of fans

The shopping mall for fans. What are you a fan of? Fashion? Baking? Sushi lunches? At Globen Shopping, you'll find everything to grow and  deepen your interests. 

Read more
We are fans of fans

Travel to the event from all over Sweden

Taking the train is not only convenient but also an eco-friendly option. Purchase your tickets on sj.se or in SJs app.

Buy tickets
Travel to the event from all over Sweden

We'll drive you there - and safely back home again

Let Taxi Stockholm be a part of your experience! We ensure a smooth, safe, and comfortable arrival. Download the app in App Store or Google Play.  

Book taxi
We'll drive you there - and safely back home again