Masego

Masego - WHERE WE GOIN? TOUR

Musik/Show
Masego

Nu har det blivit dags för multibegåvningen Masego att spela i Stockholm! Den 26 januari ser vi honom på Annexet.

Biljetter släpps fredag 13 oktober kl 10:00 

Kuriosa

Det stod klart redan från början att Masego hade en singulär vision och mer än tillräckligt av talang för att förverkliga den. Med sin säregna mix av jazz, trap, electronica och den sensuella varianten av R&B som kommit att kallas Quiet Storm gjorde den amerikansk-Jamaicanska sångaren och saxofonisten ett omedelbart avtryck med sitt debutalbum ’Lady Lady’ 2018. Konceptet med traphousejazz var lika oemotståndligt som intresseväckande och visade sig fungera som den perfekta fonden till Masegos romantiska kärleksfantasier.

Men om debuten och uppföljaren ’Studying Abroad: Extended Stay’ från 2020 var fantastiska, så krävs det ännu starkare adjektiv för att beskriva det självbetitlade albumet som släpptes tidigare i år. Denna gång har Masego skalat bort alla samarbeten och gästspel och står själv ensam i rampljuset. Skivan är modig, kompromisslös, dynamisk och Masego visar att han saknar rivaler när det kommer till att väva ett sömlöst lapptäcke av olika genrer.

Datum & tider

  • Fredag
    26 januari 2024

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen