Theoz + Dolly Style + Kiana

Tredje konsert adderad!

Musik/Show
Theoz + Dolly Style + Kiana

Theoz + Dolly Style + Kiana = den perfekta starten på hösten! Den 30 september tar tre av Sveriges hetaste popartister över Annexet och ställer till med inte mindre än TRE konserter - två matinékonserter och en kvällskonsert. Ingen åldersgräns, alla är välkomna.

 • 30 september kl 12.00 Matiné (slutsåld)
 • 30 september kl 15.00 Extrashow 
 • 30 september kl 18.00 Ordinarie kvällskonsert (slutsåld)

Kuriosa

Theoz är den just nu snabbast accelererande stjärnan på den svenska pophimlen. Via TikTok och YouTube har han tagit sig raka vägen till de största scenerna. Efter succé i Melodifestivalen både 2022 och 2023 är Theoz stekhet och flera av sommarens konserter sålde slut enormt fort. På Annexet får Theoz sällskap av de högenergiska favoriterna Molly, Polly och Holly från Dolly Style. Vi kan räkna med att det blir ”Habibi”, ”BAM BAM” och suverän stämning. Det tredje esset i leken den här kvällen Kiana, som gjorde succé i Melodifestivalen med ”Where Did You Go”.

Datum & tider

 • Lördag
  30 september 2023

  • 12:00

  • 15:00

  • 18:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen