Within Temptation

Bleed Out 2024 Tour

Musik/Show
Within Temptation

Within Temptation åker ut på turné - med ett stopp i Sverige. Den 9 oktober intar de Annexet!

Kuriosa

Within Temptation är ett av de största banden inom den symfoniska metallgenren som under två decennier fängslat publik världen över. Med sina sju studioalbum har de cementerat sig som ett av de mest framgångsrika tunga rockbanden i världen. Om bara några veckor släpps kommande albumet ”Bleed Out” och nästa år åker de ut på turné. 

Bandets outtröttliga engagemang för sitt hantverk och deras förmåga att behandla djupa politiska teman med tyngd och kraft gör dem till en ihållande kraft inom den mörka, episka musikens värld. Bandet är kända för sin storhet och intensitet på scen. De har headlinat några av de största festivalerna i Europa och lämnat ett oförglömligt intryck på varje scen de erövrat. Within Temptation måste upplevas live! 

Datum & tider

  • Onsdag
    9 oktober 2024

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen