Lindsey Stirling
Datum
5 oktober 2024

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Världsstjärnan Lindsey Stirling till Annexet!

Den världsberömda artisten Lindsey Stirling kommer till Sverige för en enastående konsertupplevelse på Annexet den 5 oktober! Med sig har hon NYA.

Biljettsläpp 24 maj klockan 10:00. 10 kr per biljett går till Lindsey's Upside Fund som hjälper till att betala sjukvårdsskulder för behövande.


Mer om Lindsey Stirling

I oktober påbörjar den prisbelönta violinisten och dansaren Lindsey Stirling sin kommande EU- och UK-turné! Stirling, som har samlat en följarskara på 27 miljoner människor online, kommer att turnera med sitt mycket efterlängtade album 'Duality' som släpps den 14 juni. Turnén omfattar 23 datum över hela Europa, Storbritannien och Irland med stopp i Stockholm den 5 oktober.

Lindsey Stirling är känd för att skapa magiska och spektakulära liveframträdanden. Hon integrerar sömlöst invecklad koreografi, häpnadsväckande luftakrobatik och fantastiska egendesignade kostymer. Hon blandar musik, dans och visuell konst till en unik, oförglömlig upplevelse som lämnar publiken trollbundna och inspirerade. Missa inte chansen att uppleva detta när hon intar Annexet i Stockholm den 5 oktober 2024.

Datum & tider

  • Lördag5 oktober 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
5 oktober 2024

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Polismyndigheten har infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid större evenemang.
 

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Mer exakta hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga.

Hitta hit

Annexet ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

 

Ät & drick

Hur många kiosker och barer som har öppet varierar beroende på evenemangets karaktär. Specifikt utbud och öppettider presenteras här närmare evenemanget, men enklare mat i streetfood-tappning finns alltid.
Se generellt mat- och dryckesutbud

Det praktiska

Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan.

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
535 SEK
+ serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.