Within Temptation
Datum
9 oktober 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

Live Nation

Within Temptation åker ut på turné - med ett stopp i Sverige. Den 9 oktober intar de Annexet!

Kuriosa

Within Temptation är ett av de största banden inom den symfoniska metallgenren som under två decennier fängslat publik världen över. Med sina sju studioalbum har de cementerat sig som ett av de mest framgångsrika tunga rockbanden i världen. Om bara några veckor släpps kommande albumet ”Bleed Out” och nästa år åker de ut på turné. 

Bandets outtröttliga engagemang för sitt hantverk och deras förmåga att behandla djupa politiska teman med tyngd och kraft gör dem till en ihållande kraft inom den mörka, episka musikens värld. Bandet är kända för sin storhet och intensitet på scen. De har headlinat några av de största festivalerna i Europa och lämnat ett oförglömligt intryck på varje scen de erövrat. Within Temptation måste upplevas live! 

Datum & tider

  • Onsdag9 oktober 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
9 oktober 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

Live Nation

Hålltider

Hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga.

Hitta hit

Annexet ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

 

Ät & drick

Hur många kiosker och barer som har öppet varierar beroende på evenemangets karaktär. Specifikt utbud och öppettider presenteras här närmare evenemanget, men enklare mat i streetfood-tappning finns alltid.
Se generellt mat- och dryckesutbud

 

Det praktiska

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré – kom i god tid till arenan. Väskor, paraplyer, flaskor, systemkameror och mat & dryck får inte tas med in. 

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
460 SEK
+ serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.