Dean Lewis
Datum
23 februari 2025

Åldersgräns13 år

Arrangör

Luger

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Den älskvärde australienska musiksensationen Dean Lewis spelar på Annexet den 23 februari 2025!

Biljetter släpps den 14 juni klockan 09:00


Mer om Dean Lewis

Dean Lewis är inte ensam om att rikta blicken inåt för att utforska en hjärtbrusten, vilsen själ men desto färre har rösten att förmedla det med samma drabbande övertygelse. Den australienska singer-songwritern är nämligen välsignad med stämband som de flesta av hans kollegor skulle sälja sin högra arm för. Ömsom kraftfull och ömsom darrande sårbar leder hans sång de ofta avskalade, akustiska produktionerna till himmelska höjder. Och Lewis, som fått sin musikaliska skolning av att studera allt som bröderna Gallagher gjorde med Oasis under 90-talet, vet värdet av att ha låtar som håller i sin enklast möjliga form.

Lewis genombrott var omedelbart och med tanke på låtarna som finns på debutalbumet ’A Place We Knew’ från 2019 är det svårt att föreställa sig ett annat utfall. ’Waves’, ’Half A Man’, ’7 minutes’ och givetvis den smärtsamt uppriktiga ’Be Alright’ (som idag har 1,7 miljaders streams endast på Spotify!) är endast ett par av dem. På uppföljaren ’The Hardest Love’ från 2022 fortsatte han sin balansakt med att göra ärliga, autentiska sånger utan att förlora sin sällsynta förmåga att underhålla och nå fram. I oktober i år kommer det efterlängtade tredje albumet The Epilouge och att lyssna på de tre singlar som redan delats gör inte direkt längtan enklare att hantera.

Konserten arrangeras av Luger

Datum & tider

  • Söndag23 februari 2025
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
23 februari 2025

Åldersgräns13 år

Arrangör

Luger

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Polismyndigheten har infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid större evenemang.
 

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Mer exakta hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga.

Hitta hit

Annexet ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

 

Ät & drick

Hur många kiosker och barer som har öppet varierar beroende på evenemangets karaktär. Specifikt utbud och öppettider presenteras här närmare evenemanget, men enklare mat i streetfood-tappning finns alltid.
Se generellt mat- och dryckesutbud

Det praktiska

Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan.

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
465 SEK
+ serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.