Future Islands
Datum
26 maj - 17 maj 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

FKP Scorpio

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Den 17 maj bjuder Future Islands på en kunglig fest i Stockholm! 

Baltimore-bandet, som för ett par år sen släppte den smittsamma singeln "King of Sweden”, fyller Annexet med sin elektrifierande närvaro.

Kuriosa

Synthpop/indie-sensationen Future Islands, med Sam Herring i spetsen, är återigen redo att omfamna Stockholm med öppna armar. Med deras unika kombination av emotionellt laddade tongångar och Herrings innerliga scenframträdande är det upplagt för en oförglömlig kväll. Det är alldeles för länge sen sist. Men nu återvänder äntligen ett av världens i särklass bästa liveband.

Just nu är Future Islands aktuella med det nya albumet ”People Who Aren't There Anymore”. Det har gått fyra långa år sen. Men ”People Who Aren't There Anymore” överbryggar åren som gått. Skivan är som ett återseende av en kär gammal vän eller som att bli handlöst nykär i en gammal crush. Den är en perfekt blandning av 80-talspop och arenarock. Den här gången har Future Islands verkligen lyckats fånga deras enorma livsenergi även på skiva.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio Sverige

Datum & tider

  • Fredag17 maj 2024
    20:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
26 maj - 17 maj 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

FKP Scorpio

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Detta evenemang har väskförbud. Polismyndigheten har infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid större evenemang. Undantag kan endast beviljas av medicinska skäl mot uppvisande av läkarintyg.

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Du som har entré 3 eller 4 på din biljett ska i stället använda entré 2.

18:30 Entré 2 öppnar - Kom och ladda upp tillsammans med andra fans på baren Legends

19:00 Annexet öppnar dörrarna

20:00 JOON startar kvällen innan det är dags för Future Islands att inta scenen

23:00 ca Konserten slutar

Hitta hit

Annexet ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

Ät & drick

Häng med andra fans med något gott i glaset eller en bit mat på vår sköna bar Legends vid entré 2! Här finns även en kiosk för lättare mat och dryck. Serveringarna är öppna från 18:30 - 21:00. Väl inne i Annexet så finns en bar på markplan som är öppen från att Annexet öppnar och till dess att konserten avslutas.

Det praktiska

Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan. Det kommer att finnas en garderob för ytterkläder (inga väskor) vid entré 2 till en kostnad av 50kr/jacka.

Eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid.

Dina biljetter
Har du valt app-biljetter (Mobile ID-biljetter) så måste du ladda ner Stockholm Live-appen eller uppdatera appen om du har den äldre versionen, för att hämta dina biljetter. Du kan göra detta via App Store eller Google Play. För mer information om appen, klicka här.

För frågor om dina biljetter från AXS - kontakta AXS support.
För frågor om appen - besök vår FAQ eller mejla app@stockholmlive.com.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
645 SEK
+ serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.